Sider

tirsdag den 5. februar 2013

Fastelavnsboller


Fastelavsboller af vandbakkelser.
Fyldt med hindbærflødeskum og drysset med flormelis.
Mums!






(Ehm, var det mig der den anden dag var lidt bekymret for scones'enes sundhedsværdi ;-) ??)

♥ maj

17 kommentarer:

  1. Du giver mig en voldsom trang til at trodse min dårlige balance, og gå i køkkenet :0)

    SvarSlet
  2. Hehe. Gør det!
    Jeg tror de har healende kræfter :D. Her steg influenza humøret i hvert fald betragteligt da de kom på bordet søndag eftermiddag!

    SvarSlet
  3. Mums de ser gode ud - dem vil jeg se om jeg ikke kan finde tid til at lave :)

    SvarSlet
  4. Uhm, hvor er de smukke og lækre at se på! Jeg har aldrig prøvet at bage vandbakkelser, så det der skulle man næsten kaste sig ud i. :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, jeg synes også de er smukke :).
      Jeg måtte lokke en sovende Solbjørg ud af dynerne med et billede af dem, da de var færdige. Hun synes absolut de var en prinsesse værdig, så fine og lyserøde de var ;).

      Tricket med vandbakkelserne er at man IKKE må åbne ovnen den første del af bagetiden. Og når man tror de er færdige tager man en enkelt ud af ovnen. Hvis den ikke er faldet sammen efter et minut, så kan man roligt tage resten ud :).

      Slet
    2. Tusind tak for tip, Maj. Så tror jeg godt at jeg måske tør prøve! ;-)

      Slet
  5. Muuuuuums Maj, hold op de ser lækre ud!!!

    SvarSlet
  6. Uhmm :-)
    Blir da helt lækker sulten :)

    SvarSlet
  7. Det ser lækkert ud. Jeg har aldrig prøvet vandbakkelser - men måske jeg skulle forsøge..

    SvarSlet
    Svar
    1. Det synes jeg du skulle. Det er LÆKKERT :)!

      Slet
  8. MMMMUUUUMMMMS! Hvor ser de bare lækre ud. :)

    SvarSlet
  9. Her skal også bages vandbakkelse-boller. Har du prøvet dem i en mindre udgave med ost i...!? Fantastiske som appetizer til et glas vin.

    SvarSlet
    Svar
    1. Uhm, det lyder lækkert mette!
      Fylder man dem med ost efter bagning, eller skal der ost i dejen? Og hvilken type?

      Slet