Sider

torsdag den 17. oktober 2013

Tarte tatin


Vi nyder simpelthen efterårsferien helt vildt herhjemme!
Og en af de ting der bringer stor glæde er,
at årets æblehøst ser ud til at blive helt formidabel.

Så den anden dag blev ungerne sendt i haven for at samle æbler,
som efterfølgende kunne trylles om til den lækreste tarte tatin.




Jeg lavede karamellen af en mørk rørsukker,
så den blev rigtig intens i smagen.
Den smagte ualmindeligt godt serveret lun med vanilleis og flødeskum!

♥ maj

6 kommentarer:

  1. Svar
    1. Et halvt kilo smør kan ikke gå galt ;).

      Slet
  2. uhhm for lækker! Det lyder vildt godt med den karamel og har faktisk ikke set det før. :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Meget lækkert!
      Det er også min første, men efter at børnene ihærdigt har set de otte snit af 'bagedysten' igen og igen, er der en teknik eller to der skal efterprøves ;).
      Tærten bages upside-down med æblerne nede i panden i karamelen, og tærtebunden ovenpå. Og vendes så ud på et fad efter bagning.

      Slet