Sider

fredag den 22. august 2014

Hindbærmuffins med ingefær og hvid chokolade ♥



OPSKRIFT
16 store muffins

ingredienser
2 store æg
1½ dl smagsneutral olie / smeltet smør
1 dl A38, skyr el. lign. 
1½ dl mælk
2 spsk friskrevet ingefær
250 g rørsukker
375 g hvedemel
1½ tsk bagepulver
1 tsk natron
1 tsk salt
300 g hindbær (friske eller fra frys)
200 g hvid chokolade

Varm ovnen op til 200 grader
Pisk æg, olie, A38, mælk, ingefær og sukker sammen i en skål.
Bland hvedemel, natron, bagepulver og salt i en anden skål.
Vend de våde ingredienser i de tørre med en dejskraber.
Tilsæt bær og vend dem hurtigt i dejen.
Fordel dejen i 14 muffinforme og bag i 20-25 minutter til de er gyldne.

Nyd dem lune eller afkølede.








God weekend

♥ maj

10 kommentarer:

  1. UUUhhhhhmmmm, de ser rigtig gode ud.
    Vi må vist gøre dig kunsten efter. De bugner med hindbær i krattene omkring os, så vi må ud og plukke løs.
    Rigtig god weekend

    SvarSlet
    Svar
    1. Hvor hyggeligt med hindbær fra krat!
      De er så let lavet og ungerne stod for det meste. Man kunne sagtens udvide processen med en plukketur først :).

      Slet
  2. Er de lige så gode som de ser ud? :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, det kan du tro, Nina!
      Sprøde udenpå og bløde og saftige indeni.
      Det bedste er, at ungerne er lidt dovne til at hakke chokoladen, så der er skønne store chunks der gemmer sig indeni ;o).

      Slet
    2. Nå jamen så må de jo hellere afprøves!! Jeg vil gøre mig umage for, at være lige så doven som dine unger ;-)

      Slet
    3. Hihi. Ja, det må du gøre, det er en stor del af succesen, at man støder på gode stykker derinde ;o).

      Slet
  3. De her ser nu heller ikke værst ud ;-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Og det er de bestemt heller ikke.
      Gid man kunne spise kage hver dag ;o).

      Slet
  4. Jeg bager meget sjældent kage, men de her lød simpelthen så gode at jeg måtte prøve. De blev fantastiske! Og hos mig blev det faktisk til hele 20 stk. Jeg måtte dog slippe 50 kr. for 250 g hindbær nede i Supebedst, men sådan er det vel at bo i København. Men de var nu det værd ;-) Tak for opskriften:-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er jeg vel nok glad for at høre!
      Men sikke dog en pris for hindbær :-0. Det var da helt vildt.
      Som jeg skriver i opskriften kan man sagtens bruge hindbær fra frost. Faktisk synes jeg, det fungerer bedst, da bærerene 'splatter' mindre ud, hvis de kommer frosne i dejen, end hvis de er friske.
      Måske det kan nedbringe prisen lidt næste gang :-)?

      Slet