Det er min fødselsdag i dag :-).
Så efter ikke at have bagt i månedsvis
- ud over 'hverdags'boller og knækbrød -
måtte det være tid til at bage kage!
Haverne bugner med rabarber lige nu.
Vi har desværre ikke nogen selv,
men min mor har masser,
så jeg fik lov at få et dejligt bundt at bage af:-).
Jeg skulle tænke mig lidt om,
men endte med at bage rabarbermuffins med hvid chokolade.
Jeg har bagt muffins'ene efter (stort set) samme opskrift som mine hindbærmuffins med ingefær,
men med et par modifikationer :-):
OPSKRIFT
16 store muffins
ingredienser
2 store æg
1½ dl smeltet smør
1 dl A38, skyr el. lign.
1½ dl mælk
2 tsk vanillesukker
250 g rørsukker
375 g hvedemel
1½ tsk bagepulver
1 tsk natron
1 tsk salt
300 rabarber (friske eller fra frys)
200 g hvid groft hakket chokolade
Varm ovnen op til 200 grader
Pisk æg, olie, A38, mælk, ingefær og sukker sammen i en skål.
Bland hvedemel, natron, bagepulver og salt i en anden skål.
Vend de våde ingredienser i de tørre med en dejskraber.
Tilsæt rabarber og grofthakket chokolade og vend det hurtigt i dejen.
Fordel dejen i 14 muffinforme og bag i 20-25 minutter til de er gyldne.
Nyd dem lune eller afkølede.
Hav en rigtig dejlig forårsweekend derude :-).
♥ maj
Tillykke :) og tak for opskrift, de må vist prøves i weekenden, vores have er en af dem der bugner af rabarber ;)
SvarSletTak :-). Hvor er du heldig at have haven fuld af rabarber!
SletFøj da. De ser alt for gode ud! Må vist på rov hos naboen....
SvarSletHihi. Ja, det er da en fik løsning, hvis man ikke selv er en af de heldige ;-).
Slet