Sider

onsdag den 13. februar 2013

Rugfler


Efter den seneste tids søde bagværk
- scones, fastelavnsboller osv - 
har jeg taget lidt ansvar og bagt lækre rugfler til ungernes eftermiddagsmad.
De er nemme at bage og rigtig lækre!
Og med halvt rug- og halv hvedemel nærmer de sig jo lødig kost :-D.



Men før man bliver helt hellig kan man jo lige give den en gang tandsmør ;-).

Opskriften finder du her.

♥ maj

16 kommentarer:

  1. Svar
    1. hehe - undskyld.
      Hvis det hjælper lidt på det så gør jeg faktisk også mig selv sulten.
      Selv her kl 22.30 og med et halvt rådyr i maven!

      Slet
  2. Uhm de ser så dejlige ud, tusind tak for opskriften og de dejlige mormortern! Ha en super dejlig uge!

    SvarSlet
    Svar
    1. Selv tak - elsker mormortegn :).
      De minder mig for resten lidt om din broderede varmepude :)!

      Slet
  3. De ser lækre ud! Har lige selv bagt havregrødsboller, og har fastelavnsbolle dej til hævning!

    SvarSlet
    Svar
    1. Uh det lyder godt, Camilla.
      Er det Marina (badut)s havregrynsboller?

      Slet
  4. De ser lækre ud. :) Og hvor er det første billede fint.

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak.
      Jeg har fået nyt kamera, så det er skønt at eksperimentere ;).

      Slet
  5. Tusind tak søde Maj, har længe ledt efter opskrift på rugfler, men synes ikke de opskrifter har været lige i øjet. Men dem her ser helt rigtige ud, så de må afprøves i morgen ;o)

    SvarSlet
    Svar
    1. Selv tak Ann.
      De er rigtig gode :)!

      Slet
  6. Uhm de ser lækre ud....og billedet er så godt at jeg næsten kan dufte dem. Tak for opskriften!
    Skønt at det snart er weekend så der er lidt ekstra tid til at prøve noget nyt bageri.
    God næsten-weekend :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak :).
      Her er det vinterferie allerede, så det er jo som en riiiiiiiigtig lang weekend ;).

      Slet
  7. ej hvor ser de bare lækre ud, lækker detalje at de også er firkantede;-)
    Og så lige tusind tak for dine kommentarer hos mig - jeg føler mig SÅ velkommen tilbage!

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, nogen gange er det ok at være lidt firkantet, ikke ;-)?
      Og selv tak! Jeg glæder mig meget til at læse med og blive inspireret hos dig igen :).

      Slet
  8. Har ledt efter en opskrift på sådan nogle MANGE gange uden, at finde nogle der var helt rigtige :) De ser bare lækre ud, dem skal jeg altså prøve!

    SvarSlet
    Svar
    1. De var i hvert fald helt perfekte til ungerne.
      Grove men stadig bløde :).

      Slet