Jeg har bagt knækbrød.
Uhm!
Efter den der opskrift med en dl af det ene og en dl af det andet.
Denne gang penslede jeg overfladen med æggehvide.
Den ene halvdel dryssede jeg med sesam og hørfrø.
Den anden fik lov at være helt bar. De var faktisk bedst.
Nå ja... var. For de er allerede blevet spist ;o)!
Jeg tilsatte også en tsk bagepulver, så de blev lidt luftige.
Det kan anbefales!
♥ maj
Mums, de ser lækre ud. Tror jeg snart skal have bagt en portion igen :)
SvarSletHehe - det skal jeg vist også - for de er simpelthen væk ;o)..
SletGod idé med æggehviden. Det tror jeg, at jeg må prøve:)
SvarSletKh Mette aka sewbluedresses.blogspot.dk
Ja, det kan jeg anbefale. Det giver en lækker overflade!
SletSuper super lækkert!!
SvarSletNemlig :o)
SletHvor er det sjovt, min søster har lige ønsket sig en portion hjemmelavede knækbrød fra mig og så kommer dit indlæg kort tid efter :)
SvarSletDu må i gang :-)!
SletUuhhmmm - jeg har helt glemt de her lækkerbiskner.... MÅ.SNART.LAVE. Go idé med bagepulver - det må jeg huske. Håber din søndag må blive dejlig Maj :-)
SvarSletTak og i lige måde Anne-Mette :o)
Slet