Asbjørn bager verdens bedste pizzaer,
så det er den foretrukne fredagsaftensmad herhjemme!
Favoritten for tiden er med seranoskinke, kalamataoliven,
frisk mozzarella, gorgonzola og rucola.
En anden vi er vilde med er med kartoffel og rosmarin.
Det fantastiske ved pizza er jo egentlig,
at man kan putte hvad som helst på!
Men ofte bliver det de sikre valg der vinder, når vi lægger madplanen.
Måske kan I inspirere os lidt til at prøve nye kombinationer?
Hvad er din yndlingspizza?
God weekend :-).
♥ maj
Å hvor det lyder godt.
SvarSletVi spiser også fredagspizza så ofte som jeg synes det kan gå an, hvilket vel sådan ca er hver anden uge. Det smarte er jo netop at alle kan få det på som de bedst kan lide. I øjeblikket hvor vi er 6 + eventuelle fredagsgæster betyder det at jeg bager mindst 6 pizzaer så det er faktisk et større projekt, men hyggeligt. Mine yndlingspizzaer følger årstiderne. Jeg holder fx megt af friske aspargers men er også vild med svampe, kartofler, rødløg og meget andet.
Rigtig god fredag og good fornøjelse med pizzaerne....
Uhm tak for gode idéer Marina.
SletHverken asparges eller svampe har været på pizzaen endnu herhjemme, men det lyder som et oplagt valg til kommende efterårspizzaer!
Det er heller ikke hver fredag vi kaster os ud i den sprøde, fede spise, men sådan ca hver 2.-3. uge. Men så nydes de også i fulde drag :-).
Det ser super lækkert ud. Jeg kører faktisk kun med den pizza opskrift jeg lærte at lave i hjemmekundskab i 7. klasse *ha ha* det er en klassiker
SvarSletHehe. Sådan en opskrift har jeg vist også et sted.
SletDen er meget hyggelig, men jeg kan nu godt anbefale at prøve en opdateret version ;o).
Det ser total godt ud :-)
SvarSletOg det er det ;-). Faktisk lidt svært at kigge på billederne sådan en tirsdag formiddag...
SletFintsnittet selleri smager fuldstændig fantastisk på pizza , gerne sammen med den evigtskønne kartoffel og fintstrimlet løg :)
SvarSletSikke et godt tip!
SletDet var jeg aldrig selv kommet på. Det skal prøves :-).
Tak.
Ser virkelig godt ud :)
SvarSletJa, ikke :-).
SletDet ser lækker ud.
SvarSletGod weekend.
Mona
Tak Mona.
SletJeg håber også I havde en god weekend hos jer.
Sommerens sidste, selvom det mere føltes som efterårets første ;-)...
UUuhhhhmmmm, hvor ser det lækkert id. Vi er ret pjattede med kartoffelpizza, hvor kartoflerne er ristet gyldne på panden. Grøn pesto og pinjekerner ... måske det kan tilføre jeres kartoffelpizza lidt nyt?
SvarSletKh. Kristina
Pesto og pinjekerner?
SletDet ryger på indkøbslisten til næste pizzabagning!
Den med kartofler er en af mine klare favoritter (drengene? not so much)... Den anden lyder spændende, den må jeg prøve...
SvarSletJeg er glad for en god gammeldags pizza margherita (tomat, mozzarella - og gerne med lidt grøn pesto og ruccola på toppen)
Hehe. Nej den med kartofler er ikke børnenes yndlings!
SletSolbjørg vil helst have en pizza der smager af noget. Masser af gorgonzola er det bedste, synes hun ;o).
Men en margherita går man heller aldrig fejl af!
Må man ønske sig en opskrift på jeres favorit pizzabund? :-)
SvarSletDet må man gerne :-).
SletDer er nu ikke mange ben i den.
25 g gær
3 dl vand
1 tsk salt
en god sjat olivenolie
1 dl durummel
alm hvedemel til dejen har en god, elastisk konsistens
Når vi husker det sætter vi dejen over med koldt vand om morgenen og tager den så ud på køkkenbordet en halv time før den skal rulles ud. På glemsomme dage laver vi den med lillefingervarmt vand og lader den hæve i en halv times tid :-).