Marengs med nødder og mørk chokolade.
OPSKRIFT
Ca 20 stk
3 æggehvider
200 gram sukker
En håndfuld hakkede nødder
En håndfuld hakket chokolade
Pisk æggehviderne helt stive
Tilsæt sukker lidt efter lidt mens du pisker
Pisk til massen er helt stiv
Vend forsigtigt nødder og chokolade i massen
Sæt i toppe på en bageplade
Bag ved 150 grader i ca 45 minutter
Koppen er min yndlingskop.
Den er fra Marco Friis, og er en gave fra min veninde.
Den har fået en lille revne,
men det gør ikke noget.
Den holder endnu.
Lysestagen har jeg arvet fra min farmor.
Den har ligget ret længe i en kasse,
men så fik jeg pludselig øjnene op for den.
Den er jo virkelig fin :).
Kh maj
Åhh du bager altid de lækreste ting... So NOT fair, vi er nogen der skal sukker afgiftes....igen ;)
SvarSletHA en go weekend, søde!
Knus C
Jamen det er faktisk alt for galt!
SletMen jeg KAN ikke lade være... Jeg burde nok også afgiftes. Men det lyder bare så kedeligt ;-D!
Også rigtig god weekend til dig :).
Hvor er det sjovt. Jeg har også en yndlingskop med en lille revne. Også fra Marco Friis. Jeg drikker altid af den. Jeg elsker simpelthen hans keramik :-)
SvarSletKh Mette
Det var da pudsigt :).
SletMen Marco Friis kopper BLIVER bare yndlingskopper, tror jeg :). De er så smukke!