Opskrift:
2 dl valnødder
2 dl sukker
Sukker hældes på panden.
Når sukkeret er helt smeltet ved lav varme, tilsættes valnødderne.
Vend valnødderne grundigt i det flydende sukker.
Tag valnødderne op en for en og læg dem på bagepapir (brug en gaffel el. lign. Pas på sukkeret er VARMT)
Lad valnødderne køle helt af før du kommer dem i en lufttæt beholder.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget
(
Atom
)
Hello my frіend! I want to saу thаt this аrticlе iѕ аωeѕome, greаt writtеn and come with apprоxіmately all vital infos.
SvarSletI would like to look more posts like this .
mу weblog ... click through the following internet site
Super opskrift!
SvarSletJeg har lavet den en del gange og let at lave. Jeg server de kandiseret valnødder til kaffeis med chokolade sauce og det er et hit hver gang!
Vh Charlotte g