Dobbelt Chocolate Cookies.
Den anden aften fik vi venner på besøg som sætter pris på chokolade, så jeg havde bagt dobbelt chocolate cookies. Det var egentlig meningen at de skulle have været med hvid chokolade og mandler, som set hos Glimmersessen. Men jeg havde ingen af delene, så de blev med mørk chokolade og nødder i stedet, og de blev faktisk rigtig gode!
(48 stk)
350 g mel
½ tsk salt
200 g farin
200 g sukker
250 g smør
2 tsk vanille
1 dl kakaopulver
2 æg
350 g hakket chokolade
200 g nødder (halvdelen hakkes, halvdelen hele)
De tørre ingredienser blandes.
Smørret smuldres i.
Nødder og chokolade blandes i.
Æg røres i.
Dejen sættes i på bagepapir som små toppe på str. med en ualmindelig stor valnød.
Bages i ovnen i ca. 12 minutter v 190 grader.
Køler af på pladen et par minutter og derefter på en rist.
Dobbelt Chocolate Cookies i "stærekassen". |
Når man bager så stor en portion rækker det heldigvis til et par dage. Vi har stadig lidt tilbage i min yndlingskagedåse "stærekassen", til at forsøde weekenden :-).
uhhhhm hvor ser de bare lækre ud, tak for opskriften, den skal helt klart afprøves ;o)
SvarSletJamen jeg kan klart anbefale dem :-)!
SletDet er også en yndlingskage her i huset og noget af det bedste er netop at de kan varrieres i det uendelige. Dåsen er iøvrigt bare for skøn, den måtte gerne bo hos mig.
SvarSletLørdagsklem
Hej Marina.
SletDet er så fint. Man kan næsten altid bage sådan en runde med det der er i huset :-).
Og dåsen, ja, den elsker jeg! Jeg har mange fine. Men dén er og bliver en yndling...