fredag den 11. maj 2012

Længes...

... efter sommer!

Igen i år har vi været heldige at låne Packnes' lille
sommerhus i Svinkløv.
Håber at tiden kommer til at gå med sol, vesterhav
og valnøddelagkage på badehotellet.

♥ maj9 kommentarer :

 1. Å sikke skønne, skønne billeder. Jeg er helt vild med den lille pige med den store kurv på den grønne skovvej. Dét er da sommer.

  Og så er det så dejligt at se dine fine billeder i stort format.

  SvarSlet
 2. Tak Marina.
  Ja, hun ER altså dejlig! Også selv om hun var i fuld gang med at stikke af fra det dejlige lille sommerhus med kurven fuld af proviant ;).

  Jeg vil for resten rigtig gerne have de store billeder på generelt, men jeg kan ikke finde ud af at gøre det uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten.
  De her har jeg skaleret ned til en bredde på 500 px, så jeg kan bringe dem i original størrelse.. Ved du om der er en måde?

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Maj.

   Hmmm!

   Mit problem er jo i almindelighed det modsatte. Mine billeder er simpelthen enorme så for at bloggen skal fungere (og for at begrænse tyveri lidt) forringer jeg både kvalitet og størrelse inden jeg bringer dem på Badut.

   Dertil kommer at typepad jo fungerer noget anderledes end blogger. Mine billeder skal simpelthen bare være større end 800 pixel for at fylde hele siden i alle blogdesigns mens kravene er noget anderledes i blogger,

   Jeg tænker at du må kunne spørger ind i et bloggerforum for mange bloggerblogs har fine store billeder.

   Hav en dejlig weekend.

   Slet
  2. Åh ja, det kan jeg godt se.
   Jeg må prøve at finde nogle blogger-bloggere, som kan være behjælpelige. Ellers kan det være, at løsningen er at ændre min spaltebredde. Men jeg tør næsten ikke forsøge mig med tilpasninger af bloggen. Sidst gik det helt galt!
   Og også god weekend til dig :).

   Slet
 3. Og tusind tak, marina, for dine fine, fine ord om "du milde" inde på badut!

  SvarSlet
 4. uha ja jeg længes også efter sommer....
  Sikke nogle fantastisk skønne billeder af dine kønne børn :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Synes bare det virker så frygtelig fjernt på sådan en grå regnvejrsdag som vi har haft i dag. Så er det da skønt at se på gamle billeder af sine små lækkerbasser i solen <3 !

   Slet
 5. Jamen altså...jeg blir helt rørt af de fine billeder. Den lille pige med den store kurv, åh altså, man kan se hendes gangart for sig, trods det er et foto. Billedet af de 2 søskende siger mere end ord, søskendekærlighed er rørende.
  Den lille pige's " smilehuller" på albuen :-) ......hun er bare skøn.
  Længes....ja, efter sommer. Det er da et skønt sted i låner.
  /Sofie

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din søde kommentar, Sofie.
   De er bare så skønne de unger. Ikke mindst på billeder (som er så velsignede stille sammenlignet med virkeligheden - hehe).
   :-) maj

   Slet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...