mandag den 10. december 2012

Sørme så!


Fra Dansk Journalistforbund:

Cavling: De nominerede er...

Cavling-komiteen i Dansk Journalistforbund har i dag, 10. december 2012, nomineret følgende fem journalistiske præstationer til årets Cavlingpris:
Hans Davidsen-Nielsen og Bo Maltesen, Politiken, for deres afsløringer af Skatteministeriets rolle i statsministerparrets skattesag; afsløringer, som medvirkede til nedsættelse af Skattesagskommissionen.
Line Holm Nielsen for den digitale single ”Kuppet” på medievirksomheden Zetland; om gennemførelsen og efterforskningen af danmarkshistoriens største røveri mod Dansk Værdihåndtering i 2008-2012.
Kaare Gotfredsen, Lasse Ravnø og Jonatan Placing, TV2, for afdækning af politisvigt og manglende bekæmpelse af narkokriminalitet på Vesterbro i København og i Sandholmlejren i Nordsjælland.
Asbjørn With (<- Hey, dét er da min mand ♥ !), Nordjyske Medier, for i over 100 artikler at have kulegravet Rebild Kommunes svigt i sager om sexmisbrug, tvangsfjernelser og hjælp til handicappede. 
Puk Damsgaard, Danmarks Radio, for sine reportager fra og om borgerkrigen i Syrien, hvor hun har skildret de menneskelige konsekvenser af den langstrakte konflikt.
Der var i alt 55 forslag til prisen i år, heraf 45 forskellige.
Cavling-komiteen beslutter torsdag den 3. januar 2013, hvem der skal have årets pris. Dagen efter, fredag den 4. januar 2013 kl. 15.00, hyldes de fem nominerede med uddybende begrundelser, hvorefter navnet på prismodtageren afsløres.
Det hele foregår i Bibliotekssalen i Rundetårn, Købmagergade 52, København K. Pressens minister, statsminister Helle Thorning-Schmidt, deltager også.
Mon ikke det er en stolt mand, jeg får hjem fra redaktionen i dag??
♥ maj

16 kommentarer :

 1. Ihhhhh, du milde, mand, hvor er det sejt. Stort tillykke med nomineringen og pøj, pøj......

  SvarSlet
 2. Tillykke til ham med nomineringen :)

  SvarSlet
 3. Sejt, godt at få problemerne belyst. Tillykke til din mand.

  SvarSlet
 4. Hvor er det flot :-) tillykke til ham med nomineringen :-)

  SvarSlet
 5. Ej Maj, det er da virkeligt noget, der tager kegler!!! Så flot med en nominering,krydser fingre for både dig og din mand nu :-)

  SvarSlet
 6. Flot og tillykke med manden din :O)

  Mona

  SvarSlet
 7. Stort tillykke, hvor er det bare sejt! :-)

  SvarSlet
 8. Årh, så står det lige der, sort på hvidt! Han er så sej, og uanset udfaldet, så er han jo allerede en vinder :-) Men du kan tro, at jeg krydser mine fingre alligevel!!

  Kh Pernille

  SvarSlet
 9. Tusind tak for alle jeres dejlige kommentarer :-) !!!

  Og Pernille. Du har helt ret.
  Hvorvidt han kommer hjem med statuetten eller ej er slet ikke det vigtige nu :).

  SvarSlet
 10. Hvor er det fantastisk og FLOT ;-)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...