mandag den 16. september 2013

Knækbrød uden mel


Opskrift:
1 dl hørfrøkerner
1 dl sesamfrø
1 dl solsikkefrø
1 dl nøddeflager
50 g mandelmel
1 tsk salt
1 tsk nigellafrø
1 dl olivenolie
1 æg
½ dl revet parmesan / primadonna el. lign. 


Alle ingredienser røres sammen.
Rulles tyndt ud mellem to lag bagepapir.
Fjern det øverste lag bagepapir.
Drys med ost.
Præg med en kniv, så knækbrødet kan kvækkes fra hinanden når det er bagt.

Bag i 15 minutter v. 180 grader.
Opbevar i en luftæt beholder.


♥ maj

4 kommentarer :

  1. Mums I just låååååve knækbrød :)

    SvarSlet
  2. Det lyder lækkert. Er vist nødt til at få gang i at prøve sådan noget.

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...