torsdag den 7. februar 2013

Forberedelser vol. 2

Flere forberedelser til årets store fastelavnsfest.

Dryp dryp...

Dyb koncentration

Et hjerte med stilk ;-)

Hygge!
Lidt sødt skal der jo også til!

Min lille yndlingskanin ♥. Inspiration til kostumet funder her.
Vi var desværre nødt til at aflyse festen i første omgang, 
men har nu sat ny dato for den på søndag.
Så håber vi at den lede influenza har sluppet sit tag i alle mand!

Nu er tønden i hvert fald gjort festlig,
og er blevet fyldt op med karameller og slikposer :-).

♥ maj12 kommentarer :

 1. Hvor ser det bare hyggeligt ud! Jeg håber I får en skøn fastelavnsfest og at den lede influenza pakker sammen for i år. NU!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Betine :).
   Og også god bedring hos jer!

   Slet
 2. Nøj hvor er den kanin nuser!

  Den fest gad jeg godt være med til!

  SvarSlet
  Svar
  1. De fås simpelthen ikke sødere ♥.

   Vi har ingen grundejerforening, så det er 5. år i træk vi selv arrangerer en fastelavnsfest herhjemme. Det er altid en super fest! Det er så hyggeligt når både børn og voksne trækker i udklædning :).

   Slet
 3. Å hvor ser det bare hyggeligt ud. Jeg er sikker på at I får en fantastisk fest på søndag (der jo også er den helt rigtige officielle fastelavssøndag).

  Kaninkostumet er blevet supernusser, man kan altså godt se at du er noget sejere til det der med at styre en symaskine (og i tide få købt det rigtige stof....). Anna har været så vild med det kostume og har leget med det mange gange så jeg fortryder at det ikke blev i sådan noget lækkert stof-

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi håber på et brag af en fest!

   Jeg synes simpelthen også den er sød, den kanin.
   Tak for inspirationen :).
   Det er nu slet ikke lækkert stof - bare Stof&Stils billigste fleece! Men Solbjørg elsker den. Så blød - så blød :).

   Slet
 4. Nååårh, en nuttet kanin du der har!! Jeg har slet ikke lyst til at stoppe med at sy kostumer allerede, måske man skulle sy en håndfuld på forhånd til de næste par års fastelavn og udklædningslege ;-D
  Hvor ØV med aflysningen af fest - her er særligt den mindste plaget af alskens vira, og har nærmest konstant feber. Godt det snart er forår :-) Og dejligt I er ovenpå igen og har tønden klar.
  Kh. Trine

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. De skulle holde fastelavn i børnehaven i dag, og hun kunne slet ikke vente med at komme af sted. Hun var SÅ spændt!
   Vi ankom så til en massiv masse af små prinsesser ;-)... Jeg var lidt nervøs for, om hun ville blive ked af at være kanin, når nu de andre var i de store glitrende kjoler og fuld krigsmaling. Men hun var heldigvis glad :).
   Pyh ha, den influenza er streng. Her i Hinnerup har både skolen og børnehaverne været helt i knæ. I SFOen var der 12 syge pædagoger ud af 24 i starten af ugen :-0! Er I ligeså ramt i Søften?

   Slet
  2. 12 syge?! :-O Hold da op, puha, håber ikke vi har det i vente herude, så slemt har det ikke været her...endnu... Jeg hepper og stemmer på forår NU, så vi kan komme ud og få noget lys og luft og mindre vira!! ;)

   Slet
  3. Jeg håber I slipper lettere.
   Det har virkelig været slemt her på den anden side af banen!

   Slet
 5. Åh, hvor ser det hyggeligt ud! Og godt I har fundet en ny dato. :) Sikke en sød kanin. Det er et rigtig fint kostume du har lavet.

  De to sidste år har vi også holdt fastelavnsfest herhjemme med vennerne+børn, men i år tvivler jeg på at jeg har overskuddet, selvom jeg så gerne vil. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Maiken.
   Så håber jeg at du kan tage revanche med en uforglemmelig fest næste fastelavn :).

   Slet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...