onsdag den 14. marts 2012

Regnbuetæppe

Efter i mange år at have kigget misundeligt på alle de smukke patchworktæpper man ser omkring sig, fik jeg endelig overvundet mig selv og kom i gang med projektet.
Og med god hjælp fra LaRaLil's DIY gik det jo faktisk ret smertefrit:Tæppet er lavet af rester fra gemmerne. En dejlig, men også lidt besværlig måde, for det kræver jo at man får gravet 77 rester frem og strøget osv.
Bagsiden er også en rest. Lilla lagenlærred. Og Solbjørg fik selv lov at vælge kantebånd. Jeg heppede på lys lilla eller orange. Men rød skulle det være. 
Tæppet er blevet 70 x 110 cm. Næste gang laver jeg firkanter der er større end 10x10 cm. Så batter det ligesom lidt mere ;-) !

6 kommentarer :

 1. Hold nu op, det er et af de flotteste jeg har set!!!! Wow :)

  SvarSlet
 2. Den røde kant er så fin! :) jeg må vist hellere se at kaste mig ud i et regnbuetæppe... mangler bare nogle pigefarver. Jeg har dog syet nogle regnbuepuder, men de burde ha følgeskab.
  kh Emma

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Emma.
   Tak :-).
   Det lyder rigtig fint med regnbuepuder! Er de også i patchwork?
   Kh Maj

   Slet
 3. Hvor er det blevet flot.

  Jeg har kikket lidt rundt på din blog og hvor er den bare fin! Her kommer jeg rigtigt gerne igen.

  SvarSlet
 4. Hej Marina.
  Tusind tak for skulderklappet :).
  Jeg kiggede også forbi inde hos dig, og kan se, at jeg lige skal bruge lidt tid på at se hvad du finder ud af i din store billedbehandlings-projekt. Super initiativ!
  Kh Maj

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...