mandag den 15. april 2013

Pistachebrød med øko-sødt



skulle der indhentes tid og hygges med verdens sødeste børn.

Og de havde glædet sig til jeg kom hjem.
Ikke mindst fordi der i mellemtiden var kommet en kasse med gode sager fra 
Venedigfirmaet Rigoni di Asiagos, 
som jeg havde stillet dem i udsigt at vi skulle smage på.

Jeg bagte et grydebrød efter min bedste opskrift,
og valgte at putte pistacie- og hasselnøddekerner i.
Det var lækkert!





Ovenpå testede vi så de lækre økologiske sager fra pakken.
Solbjørg og jeg valgte at Nocciolataen skulle åbnes.
Trond og Asbjørn stemte for marmeladen med skovjordbær.
Mums.
Især marmeladen med små, hele skovjordbær var virkelig lækker!


Men Nocciolataen blev nu også godtaget ;o) !

♥ maj




6 kommentarer :

  1. Uhhhm det ser godt ud, lyder super lækkert med pistacie nødder i.

    Kram Ann

    SvarSlet
    Svar
    1. Det var faktisk overraskende godt med pistacienødderne :).

      Slet
  2. Uf, hvor ser det bare mega appetitligt ud. HAPS!!!

    SvarSlet
  3. åh gud, det brød ser så lækkert ud at jeg næsten ikke kan få luft! Jeg har lige rørt første trin af din surdej sammen og nu skal jeg så bare væbne mig med tålmodighed hele fire dage endnu, inden jeg selv kan kaste mig ud i det..

    SvarSlet
    Svar
    1. Hi hi Heidi. Håber du har fået vejret igen :).
      Har du mon fået gang i surdejen?

      Slet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...