Vel hjemme fra mit helt uovertruffent skønne ophold på Ørslev Kloster
skulle der indhentes tid og hygges med verdens sødeste børn.
Og de havde glædet sig til jeg kom hjem.
Ikke mindst fordi der i mellemtiden var kommet en kasse med gode sager fra
Venedigfirmaet Rigoni di Asiagos,
som jeg havde stillet dem i udsigt at vi skulle smage på.
Jeg bagte et grydebrød efter min bedste opskrift,
og valgte at putte pistacie- og hasselnøddekerner i.
Det var lækkert!
Ovenpå testede vi så de lækre økologiske sager fra pakken.
Solbjørg og jeg valgte at Nocciolataen skulle åbnes.
Trond og Asbjørn stemte for marmeladen med skovjordbær.
Mums.
Især marmeladen med små, hele skovjordbær var virkelig lækker!
Men Nocciolataen blev nu også godtaget ;o) !
♥ maj
Uhhhm det ser godt ud, lyder super lækkert med pistacie nødder i.
SvarSletKram Ann
Det var faktisk overraskende godt med pistacienødderne :).
SletUf, hvor ser det bare mega appetitligt ud. HAPS!!!
SvarSletHe He. Alt er hapset!
Sletåh gud, det brød ser så lækkert ud at jeg næsten ikke kan få luft! Jeg har lige rørt første trin af din surdej sammen og nu skal jeg så bare væbne mig med tålmodighed hele fire dage endnu, inden jeg selv kan kaste mig ud i det..
SvarSletHi hi Heidi. Håber du har fået vejret igen :).
SletHar du mon fået gang i surdejen?