lørdag den 7. april 2012

Så ofte så korrekt...

... men der er trods alt en grænse for korrektheden, principperne og økologien.
Og herhjemme går den grænse ved ørerne!

Jeg mener virkelig, at vi oftest - næsten altid - træffer de sundeste valg på vores børns vegne herhjemme. Men når det kommer til ørerne, så kan jeg ikke. Jeg ved, at nogen mener, at det gode og sunde valg ville være at sige nej tak til antibiotika. Nej tak til smertestillende, feberstillende, næsedråber, hostesaft etc. Lade kroppen selv klare infektionen. Men jeg kan ikke!

Min store dejlige dreng har grædt og grædt her til eftermiddag. 
Han har fået næsedråber og panodil.
Så har han grædt og hostet. Og fået hostesaft og ibuprofen (ordineret af vagtlægen).
Så sov han lidt. Vågnede. Hold sig for øret og græd store, tunge tårer.

Nu sover han igen. 
Efter en tur ved vagtlægen.
Nu også på Primcillin.

Han har mellemørebetændelse - igen. 

Vokser han dog aldrig fra det?
Jeg ved det ikke, men indtil det sker, vil jeg gøre alt for at fjerne så meget af smerten som muligt fra hans lille krop. Også selvom det hverken er ret korrekt eller økologisk!

7 kommentarer :

 1. Åhh god bedring med ham :(
  Altså alle de læger jeg har talt med om Vildbassens ører siger allesammen - børn skal ikke have ondt!
  Har han mon fået lagt dræn? For der var det eneste der hjalp herhjemme efter mange måneder med det ene besøg efter der andet hos hhv. lægen, lægevagten og ørelægen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Det går meget bedre i dag.
   Han er ikke frisk, men det gør ikke så ondt længere. Nu flyder det.
   Vi er lidt usikre på, om han har dræn i det øre der driller nu. Kører vist på 15. sæt efterhånden... Men ved at drænet er faldet ud i det andet øre. Han må til ørelægen i næste uge.

   Slet
 2. Årh det lyder træls. Bisserøven, virker heldigvis ikke til at have ondt. Men vi vælger altid at give hende penicillin (som hun elsker) og smertestillende. Og så venter vi på det kan blive den 18, så hun kan få lagt dræn. God bedring med ham Maj.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :).
   Dejligt at jeres bisserøv ikke har ondt. Og godt at høre, at vi ikke er de eneste der er til falds for lægemiddelindustriens mirakler!

   Slet
 3. Der findes jo det der ordsprog: "For lidt og for meget fordærver alt" - det betyder at du bare gør det helt rigtige her!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :). Det er så rart at høre!

   Slet
 4. Jeg synes du har gjort det rigtige i at fjerne hans smerter. Hvorfor skal de have så pokkers ondt bare for at gøre det korrekte, så synes jeg nærmere det er mere rigtigt at give dem smertestillende så de i det mindste ikke har så ondt.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...